Producten - T Le Clerc

Kies hier uit de productgroepen van T Le Clerc

Poeders

T Le Clerc Make Up - PoedersPoeders
Sinds 1881 is de samenstelling van deze rijstpoeder, op basis van zuivere, natuurlijke, gesteriliseerde ingrediënten, onveranderd gebleven, evenals haar verpakking.
Het ingenieuze fabricageproces is tot op heden een zorgvuldig bewaard geheim gebleven. Het uitzonderlijke gamma aan kleuren geeft iedere vrouw de mogelijkheid haar ideale kleur te vinden aangepast aan haar huidskleur: een lichte, rossige, gemêleerde of een donkere teint. Wisselend met de seizoenen kan de kleur aangepast worden zodat het gehele jaar de innerlijke schoonheid van de vrouw wordt benadrukt.
Geen enkele poeder kan wedijveren met de poeder van LeClerc wat betreft het weerkaatsen van het licht, het corrigeren van kleine onvolkomenheden van de huid, het modeleren van het gezicht en het accentueren. Ook onder de felle lampen van een opnamestudio b.v. blijft LeClerc de hele dag mooi mat en zal je niet “glimmen”.


T Le Clerc Make Up - Poeders CompactCompact poeders
Compact poeder met een sponsje. De compact poeder is een pure en gesteriliseerde poeder die zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt is. Hij corrigeert kleine oneffenheden, heeft een matte finish en blijft de gehele dag zitten. Het zijn dezelfde ingrediënten als de losse poeder maar dan geperst. Bijkomend voordeel is dat je het gemakkelijk in de tas mee kunt nemen.
Voor het mooiste effect kun je de poeder het beste aanbrengen met een poederkwast.

T Le Clerc Make Up - Poeders LosLosse Poeders
Subtiele kleuren met exotische namen geven iedere vrouw de mogelijkheid haar ideale teint te vinden, aangepast aan haar huidkleur; licht, rossig of bruin, voor overdag of ’s avonds, ’s zomers of ’s winters!
Als echt zuivere rijstpoeder kan niets met Poudre T.LeClerc wedijveren wat betreft het weerkaatsen van het licht en het corrigeren van kleine oneffenheden van de huid, het modelleren van het gezicht, waarbij zij elke teint doet opleven. Heeft een fantastiche houdbaarheid en matteert de huid de hele dag door.
Dankzij al deze kwaliteiten is Poudre T.LeClerc mondiaal dé aanbevolen poeder geworden voor professionele viasagisten, grimeurs, sterren en top-modellen.

T Le Clerc Make Up - BlushersBlushers
Rouge
Rouge geeft een gezonde kleur aan je wangen en je kunt ermee corrigeren. Het heeft een zijdeachtige structuur en een long lasting finish. De kleur die u wilt gebruiken hangt af van de kleur van de oogschaduw en lipstick, als u de koele kleuren bij elkaar en de warme kleuren bij elkaar houdt dan zit u altijd goed.

Mascara

T Le Clerc Make Up - MascaraMascara
Speciaal samengesteld voor de actieve en ondernemende vrouw zorgt de mascara collectie van T.LeClerc voor een sublieme oogopslag. Onder oogheelkundige controle getest. De uitzonderlijke en comfortabele samenstelling omhult en scheidt de wimpers perfect van de aanzet tot aan de puntjes zonder te klonteren . Dankzij T.LeClerc zijn uw wimpers voller en langer, uw ogen sprekender. De mascara´s van T.LeClerc accentueren uw natuurlijke schoonheid. De mascara´s zijn rijk aan vitamines en bevatten geen parfum hierdoor zijn ze zeer geschikt voor gevoelige ogen.

Foundation

Foundation
De foundations van T.LeClerc helpen om een mooie basis aan te brengen. Ze zorgen dat uw vermoeide huid weer opbloeit. Verkrijgbaar in hydratant, mat, compact en anticernes professionel. De hydraterende en matte foundation smeren heel erg goed uit waardoor je hem niet ziet zitten, maar hij wel degelijk werkt.

T Le Clerc Make Up - FoundationVloeibare foundation
Fond de Teint Fluide Mat: Deze foundation bevat rijstepoeder, een soft focus complex wat de fijne lijntjes en rimpeltjes opvult, het absorbeert talg op je huid waardoor deze lang mat blijft.
Fond de Teint Hydratant: Als een tweede huid, vloeibaar en hydraterend, maakt het gezicht subtiel en natuurlijk op. Geeft een egale, stalende teint.
Tip van de visagist: De lichte en transparante textuur van de fond de teint maakt dat deze makkelijk met de vingers aan te brengen is. Breng de foundation aan van de binnenkant het van het gezicht naar de buitenkant tot net onder de kaaklijn.

T Le Clerc Make Up - Compact FoundationCompact foundation
Een product dat tussen de vloeibare en compact poeder make-up in zit. Is snel en gemakkelijk in gebruik.
Gebruik je het met een droog sponsje dan wordt het mat en poederachtig, gebruikt je het met een nat sponsje dan krijg je een mooie dekking en een natuurlijke, transparante finish.
Ideaal om mee te nemen tijdens vakantie's.

T Le Clerc Make Up - CamouflageCamouflage
Deze palletten zijn onmisbaar voor een perfecte make-up.
Voor het camoufleren van wallen, donkere kringen en andere oneffenheden en het corrigeren van vormen in het gelaat.

Lippen

T Le Clerc Make Up - LippenLippen
Kleuren, teveel om op te noemen. En dan nog in allerlei soorten: lipsticks in mat of transparant, vloeibare lipstick mat of glanzend, lipgloss, lippotloden. Voor elke gelegenheid en voor elke stemming vind je bij T.LeClerc het juiste product. kijk maar eens rond in onze webshop.

T Le Clerc Make Up - Transparante LipstickTransparante lipstick


T Le Clerc Make Up - LipglossLipgloss


T Le Clerc Make Up - Lippotloodlippotlood
Het lippotlood bevat minerale oliën en andere natuurlijke ingrediënten. Wij adviseren een toon op toon kleur, d.w.z. lipliner in dezelfde kleur als de lipstick. Gebruikt u een lichtere kleur dan zorgt u ervoor dat de lippen optisch groter lijken, gebruikt u een donkere kleur dan verklein je de lippen. Een lippotlood zorgt er ook voor dat lipstick en lipgloss niet uitlopen.

Ogen

T Le Clerc Make Up - oogschaduwOogschaduw
De oogschaduws zijn op basis van rijstepoeder waardoor ze heel fijn van structuur zijn, hierdoor ook zeer geschikt voor lensdragers. De meeste oogschaduws hebben een glans en een mat gedeelte die je zowel droog als nat kunt gebruiken.

T Le Clerc Make Up - oogpotloodOogpotloden
Het potlood kan niet alleen als eyeliner gebruikt worden maar ook als oogschaduw. Alle potloden zijn water- en warmte proof.

T Le Clerc Make Up - wenkbrauwpotloodWenkbrauwproducten
Wenkbrauwen zijn de kapstok van het gezicht, dus het is belangrijk dat ze mooi in model zijn. De potloden zijn niet vet en lopen dus nooit uit. Neem altijd een tint lichter dan de wenkbauwen, dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Neem je een donkerdere kleur dan geeft dat een hardere uitstraling. Het borsteltje zit aan de andere kant van het uiteinde.
Heeft u last van haartjes die alle kanten uitstaan behalve de goede? Gebruikt dan de transparante mascara om ze in model te houden.

T Le Clerc Make Up - EyelinerEyeliner


Nagels

T Le Clerc Make Up - NagellakNagellak
Ontdek het rijke kleurenpalet van de nagellakken van T.LeClerc. De specials zorgen ervoor dat je nagellak nog mooier uitkomt en langer mooi blijft.

T LeClerC Make Up
Over T. LeClerc

Al in 1881 ontwikkelde Téophile LeClerc, apotheker in Parijs, een bijzondere formule voor het maken van gezichtspoeders uit zuiver natuurlijke grondstoffen. Hij had daarmee veel succes bij de chique Parijse dames van zijn tijd, maar het zou duren tot 1995 voor zijn opvolgers met een complete make-up lijn kwamen.
Daarna is het snel gegaan. Dankzij de mooie kleuren en de hoge kwaliteit is het merk binnen een paar jaar uitgegroeid tot één van de favorieten onder modefotografen, visagisten en topmodellen. Niet in het minst door de poeders, die nog steeds volgens de oorspronkelijke formule worden gemaakt. Zij zorgen nog steeds voor bijzondere effecten die u met geen enkel ander merk kunt bereiken. Kijk eens naar die kleuren.. wat dacht u van een vleugje banaan of een zweem van orchidee? Vreemd? Probeer het en u zult versteld staan van het effect…

Bezoek de website van T.LeClerc voor meer informatie: www.t-leclerc.com

Schoonheidssalon Nouveau is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging